Soluție ⇨
Dinții frontali, localizați în zona estetică a feței, pot influența semnificativ aspectul, încrederea și calitatea vieții atunci când sunt pierduți. Întârzierea tratamentului poate duce la pierderea osoasă în zona maxilarului, complicând viitoarele restaurări.De aceea, pacienții ar trebui să înlocuiască dinții frontali cât mai devreme. CCostul și metoda potrivită de înlocuire variază în funcție de cazurile individuale. Despre cost, puteți afla direct în clinica noastră din Chișinău, în cadrul unei consultații gratuite.
Implantarea unui dinte frontal presupune utilizarea unui șurub metalic din titan inserat în osul maxilarului pentru a înlocui rădăcina pierdută. După integrarea cu succes a implantului în os, este creată o nouă structură dentară, completată de o coroană care are culoarea, forma și dimensiunea unui dinte natural.
Dinții frontali sunt esențiali pentru mușcare, ruperea alimentelor, pronunție și estetică facială. Pierderea sau deteriorarea acestora poate afecta încrederea în sine și poate duce la probleme de sănătate orală, precum deplasarea dinților adiacenți, dificultăți de mestecat, mușcătură incorectă, și pierderea masei osoase.
Cauzele pierderii dinților includ îmbătrânirea osului maxilar, consumul excesiv de dulciuri fără igienă adecvată, folosirea dinților pentru a mușca obiecte dure și forțele excesive aplicate pe dinți. Implanturile dentare frontale restabilesc atât aspectul estetic, cât și sănătatea orală.
Implanturile dentare frontale au o rată de succes de până la 98% și necesită doar o singură procedură. Ele nu cauzează pierderi osoase, nu afectează dinții adiacenți și oferă un aspect similar cu dintele natural, asigurând o mestecare confortabilă.
Fabricate din titan pur, aceste implanturi sunt rezistente la coroziune și compatibile cu gingiile, fără riscuri pentru sănătate. Durata lor de viață poate ajunge până la 20-30 de ani, sau chiar o viață întreagă, cu îngrijire dentară adecvată. Acestea sunt realizate de specialiștii noștri din Chișinău, în clinica Punto Bianco.
Implant dinte frontal (în acest caz, caninul – cunoscut popular și ca “colț”). Radiografia de control a fost realizată imediat după intervenție, cu formatorul inserat. Pacientul a rămas în clinică timp de 2 ore pentru fixarea coroanei provizorii, produsă rapid în propriul nostru laborator digital.
apropo